Ter plaatse dineren in ons restaurant met een rustige en gemoedelijke sfeer

Ter plaatse dineren in ons restaurant met een rustige en gemoedelijke sfeer.
Schnitzelhaus Jagershof Siebengewald

Wij serveren de lekkerste schnitzel specialiteiten en andere burgerlijke gerechten uit de Duitse keuken. Geniet van uw bezoek in een rustieke ambiance. U bent van woensdag tot en met zondag met reservering welkom om te dineren in ons restaurant met een rustige en gemoedelijke sfeer. Klik hier om onze dinerkaart te bekijken!

Ons restaurant is vrij klein van formaat en daardoor snel vol. We runnen ons bedrijf met z’n tweeën zonder extra personeel en nemen de persoonlijke zorg voor onze gasten zeer serieus. In ons restaurant kleinschalig restaurant hebben we plaats voor maximaal 20 personen, maximaal 4 personen per gezelschap. Wij vragen u vriendelijk om het maximale aantal personen te respecteren!

Houd u er rekening mee dat ons restaurant niet geschikt is voor gezinnen met kleine kinderen. Wij hopen daardoor meer rust, kwaliteit en ruimte te kunnen bieden.

Vergeet niet te reserveren via ☎️0485-441207. Wij zijn telefonisch bereikbaar vanaf 12.00 uur.

We verheugen ons op uw bezoek!
Met gastvrije groeten, Udo Pankau (gastheer) & Ingo Wiegel (chefkok)

Openingstijden:
Woensdag tot en met zondag: 17.30 tot 21.00 uur


Iedere woensdagavond serveren wij een selectie uit onze schnitzelgerechten voor een hele aantrekkelijke prijs. Klik op het plaatje voor meer informatie!

Iedere woensdag Schnitzelavond