Nieuws

Ons Schnitzelhaus bestaat alweer 6 jaar! We hebben aardig wat hoogtepunten mogen beleven en willen jullie oprecht bedanken voor alle fijne momenten. Met gastvrije groeten, Udo Pankau (gastheer) & Ingo Wiegel (chefkok)

Ons Schnitzelhaus bestaat alweer 6 jaar.


Schnitzelhaus Jagershof is uitgeroepen tot ‘Restaurant met de meeste stemmen en hoogste waardering 2020’ in de gemeente Bergen (L). Daarnaast hebben wij nog eens een ‘Gold Award’ in de wacht gesleept, wat betekent dat wij een gemiddelde beoordeling van 9 of hoger (9.56) hebben behaald. Wij bedanken iedereen van  die op ons heeft gestemd. Met gastvrije groeten, Udo Pankau (gastheer) & Ingo Wiegel (chefkok)

Schnitzelhaus Jagershof is uitgeroepen tot Restaurant met de meeste stemmen en hoogste waardering 2020 in de gemeente Bergen (L).


Ter plaatse dineren

Ter plaatse dineren in deze tijden

Wij hebben een en ander aangepast aan de verplichte maatregelen van de overheid, maar willen de gastvrijheid en beleving zo min mogelijk aantasten.

Uiteraard zorgen wij voor de basisregels, zoals 1,5 meter afstand en mogelijkheden om uw handen te reinigen. Wij vragen bij uw reservering of het om een gezin of een andere samenstelling van uw gezelschap gaat in verband met de grote van de tafel (maximaal 4 personen).

Wij zullen u vragen vrijwillig uw naam, telefoonnummer en e-mail te laten registreren. Dit om bij een mogelijke uitbraak snel te kunnen handelen door de gegevens met het GGD te delen voor bron- en contact onderzoek. Wij ontvangen u bij binnenkomst (zowel voor terras als restaurant) en brengen u op veilige wijze richting de gereserveerde tafel.

Wij doen ons uiterste best alles zo goed mogelijk te laten verlopen en vragen daarom ook om uw begrip en hulp – voor uw gezondheid en dat van ons. Houd deze website in de gaten voor de meest actuele informatie. Met gastvrije groeten, Udo (gastheer) & Ingo (chef-kok)