Ter plaatse dineren in ons restaurant

Ter plaatse dineren is mogelijk in de serre van ons restaurant met een rustige en gemoedelijke sfeer.

Wij serveren schnitzel-specialiteiten, spareribs, varkenshaas en andere huisgemaakte gerechten uit de Duitse keuken. Geniet van uw bezoek in een rustieke ambiance.

Sinds januari 2015 staan we bekend om onze heerlijke schnitzelgerechten. En dit tot ver buiten onze Nederlandse grens. We hebben binnen plaats voor 20 personen. Aan tafels voor elk 4 personen. Ons restaurant is vrij klein van formaat en daardoor snel vol. We runnen ons bedrijf met z’n tweeën en nemen de persoonlijke zorg voor onze gasten zeer serieus.

Vooraf reserveren is in verband met beperkte ruimte altijd noodzakelijk en kan alleen telefonisch via ☎️0485-441207.

Ter plaatse dineren is in de zomer ook buiten mogelijk. Vanaf ons tuinterras geniet u van het uitzicht op de voormalige grensovergang tussen het Duitse Goch-Gaesdonck en het Nederlandse Siebengewald. Ons terras is een populaire ontmoetingsplaats voor onze gasten. Van de lente tot de herfst.

Van woensdag tot en met zondag bent u vanaf 18.00 uur met reservering welkom om te dineren in ons restaurant. We verheugen ons op uw bezoek!

Met gastvrije groeten, Udo Pankau (gastheer) & Ingo Wiegel (chefkok)

Klik hier om onze restaurant-menukaart te bekijken


Ter plaatse dineren

Ter plaatse dineren in deze tijden

Wij hebben een en ander aangepast aan de verplichte maatregelen van de overheid, maar willen de gastvrijheid en beleving zo min mogelijk aantasten.

Uiteraard zorgen wij voor de basisregels, zoals 1,5 meter afstand en mogelijkheden om uw handen te reinigen. Wij vragen bij uw reservering of het om een gezin of een andere samenstelling van uw gezelschap gaat in verband met de grote van de tafel (maximaal 4 personen).

Wij zullen u vragen vrijwillig uw naam, telefoonnummer en e-mail te laten registreren. Dit om bij een mogelijke uitbraak snel te kunnen handelen door de gegevens met het GGD te delen voor bron- en contact onderzoek. Wij ontvangen u bij binnenkomst (zowel voor terras als restaurant) en brengen u op veilige wijze richting de gereserveerde tafel.

Spontaan uiteten? Bel ons en vraag of er beschikbare plaatsen zijn of binnenkort vrijkomen.

Wij doen ons uiterste best alles zo goed mogelijk te laten verlopen en vragen daarom ook om uw begrip en hulp – voor uw gezondheid en dat van ons. Houd deze website in de gaten voor de meest actuele informatie. Met gastvrije groeten, Udo (gastheer) & Ingo (chef-kok)